Аеропорт “Херсон” надав студентам можливість зробити цікаву кар’єру

6 лет назад 0

На минулому тижні директор аеропорту “Херсон” Віталій Кучерук провів співбесіду з 6 студентами із кафедр економіки, кібернетики і системної інженерії, інтегрованих технологій Херсонського національного технічного університету. Молоді люди виявили бажання працювати в аеропорту. Про це повідомляє прес-служба Херсонської обласної ради.

Віталій Кучерук підкреслив, що студенти зацікавлені авіаційною професією. Так, три студента були визначені в службу авіаційної безпеки, два – в службу організації перевезень, ще один студент – в службу радіосвітлотехнічного забезпечення польотів.

Важливим стало розуміння студентами того, що заробітня плата не стоїть на першому плані. “Сьогодні аеропорт “Херсон” є передовим підприємством в регіоні, мобільно розвивається. І нам би хотілося себе зарекомендувати. Нам потрібно зрозуміти, чого ми варті і що можемо зробити для розвитку нашого рідного краю”, – прокоментувала студентка факультету економіки ХНТУ Ганна Мунтян.

Віталій Кучерук закликав студентів до наполегливості у трудовій діяльності. “На старті ви всі рівні. Все залежить від вашої старанності і працьовитості. Через певний час хтось стане керівником, інші, можливо, зможуть вступити до національного авіаційного університету та отримаюти авіаційний профіль. Прошу пам’ятати, що подальша кар’єра залежить від того, як ви зарекомендуєте себе на всіх етапах вашої трудової діяльності”, – підкреслив директор аеропорту “Херсон”.

Відзначимо, співбесіда зі студентами стала логічним продовженням діалогу керівництва аеропорту та Херсонського національного технічного університету. У березні 42 кращим студентам-випускникам декількох факультетів вказаного вишу була організована ознайомча екскурсія по аеропорту. Віталій Кучерук розуміє, що в учбових закладах Херсонщини навчаються дійсно талановиті молоді люди, яким потрібно дати шанс зарекомендувати себе у цікавих професіях в рідному регіоні.