«Феноменальний» виторг: 900 або 4000 гривень в касу

6 лет назад 0

У перші дні лютого ц.р. податкові ревізори фіскального відомства розпочали фактичну перевірку — хронометраж підприємницької діяльності відомого у Херсоні закладу ресторанного бізнесу, яка ще до її завершення вже має «феноменальний» результат!

Під пильним контролем фіскалів області тільки за два дні офіційна виручка рестораторів від реалізації зросла в чотири рази (з 900 грн. до майже 4000 грн.) за добу. До того ж, підприємці здійснювали реалізацію алкогольних напоїв неповнолітнім особам, постійно «забували» пробивати фіскальні касові чеки та мають численні порушення в сфері готівкового обігу щодо своєчасного оприбуткування готівки. Тож «спритним» рестораторам не оминути відповідальності у вигляді штрафних (фінансових) санкцій. Перевірка триває.

Аудитори-фіскали продовжують проводити щоденний моніторинг виторгів господарських об’єктів ресторанного бізнесу суб’єктів господарювання та роздрібної торгівлі, які показують нереально низькі виторги, проведені через РРО. В аналітичній роботі використовують інформацію про надходження товару від постачальників, реалізацію у розрізі номенклатури, і як наслідок, мають можливість визначити кількість та суму реалізованого без застосування РРО товару. Сума штрафних (фінансових) санкцій складає розмір подвійної вартості реалізованої продукції.

Прес-служба Головного управління ДФС у Херсонській області