Голова Херсонської обласної ради звернувся до Володимира Зеленського

3 года назад 0

Надійний партнер на ринку продажу та транспортування природного газу України на ділі виявився зовсім не таким. Про дії постачальника-магната та про шокуюче відключення обласної лікарні від газопостачання пише у Фейсбук голова Херсонської обласної ради Олександр Самойленко:

«ТОВ «УКР ГАЗ РЕСУРС», де ж ваші вигідні умови та гнучкий підхід роботи з клієнтами? Постановою ВРУ вже понад 20 років забороняється відключення енерговодогазопостачання навіть боржникам – бюджетним закладам освіти та медицини, а Херсонська обласна клінічна лікарня боргів не має.

Більш того, Херсонська обласна лікарня – головна установа охорони здоров’я Херсонської області, яка надає широкий спектр спеціалізованої, висококваліфікованої медичної допомоги населенню. На базі її відділень здійснено перші кроки до розвитку трансплантології в нашому регіоні, створено перинатальний центр.

Тож, ситуація, що склалася, потребує негайного втручання правоохоронних органів та вищих ешелонів державної влади. Сьогодні я особисто звернувся до Президента України Володимир Зеленський, Верховна Рада України та Кабінет Міністрів України щодо негайного втручання у ситуацію, яка ставить під загрозу відключення від енерговодогазопостачання закладів освіти, медицини та соціальної сфери», — йдеться у повідомленні.