Херсонцы о работе городского транспорта

7 лет назад 0

Буквально сегодня утром мы опубликовали новость о херсонке, которая возмущена работой общественного транспорта в районе Жилпоселка.

Эта информация поулчила живой отклик у горожан в Фейсбук. Вот что они пишут:

Лілія Віжічаніна: "Я теж ввечері хотіла про це написати пост. Дивовижно: район називається "Житлоселище" — значить, це жилий район. Зранку о 7:45 відходить тролейбус з кінцевої зупинки, а наступна маршрутка (34) йде о 8:20. Такі важливі півгодини, коли кожному треба дібр атися на роботу, до внз, у школу, відвезти дитину в дитсадок — а транспорту ніякого. Потім коли зявляється маршрутка, вона так забивається на кінцевій, що вже на наступній — зупиниці Аграрного університету, де купа народу, вона не зупиняється. Така історія сталася зі мною буквально вчора. Це ж уявіть, скільки людям додаткового стресу: хтось спізнився на роботу, хто у школу чи на прийом до лікаря, в результаті ми затримуємо інших; комусь доводиться писати пояснювальні записки на роботі, чому ти запізнився. А все через те, що у районі ЖИТЛОселище транспорт — це щось космічне. Нема сил терпіти, хочеться ридати!"

Anna Yakunina: "Опять от меня сбежала последняя она же первая и единственная «электричка». В который раз поражаюсь проблемам транспорта, возникающими на Жилпасе, Шуменском… да и Восточный, Стеклотара — сколько людей живет, тем более, инфраструктура есть! Мне просто интересно, почему такая обделенность? Я просто не в курсе…"

Lidiya Ilichko: "Маршрутка, як мед — навіть як нібито є, то не факт, що доїдеш. Після 20.00 з Шуменського на 2-й Таврійський вже нічого не ходить. Простояла 40 хвилин, нарешті іде №12, але він, виявляється, "у парк"! Вже нікого не бере, табличку лобову зняв. Сьогодні мені просто пощастило, бо маленька люта бабця, що встигла сісти на кінцевій, ще як табличка була, зчинила бучу й буквально примусила водія їхати за маршрутом. Разом із нею і ми, грішні, проїхалися, душ із 30, деякі з важкими торбами, малими дітьми чи вагітним черевом. Аби вам, бабусю, здоров*я богатирського до 120 років".