Херсонщину вкотре відвідав «Потяг єднання України «Труханівська Січ»

6 лет назад 0

На Херсонщину завітав вже 10-й потяг Св. Миколая, який вже вдруге буде курсувати Україною та вітати з Різдвяними святами. Але цього разу вперше вітання будуть не з Заходу на Схід, а саме зі Сходу на Захід.

За 3 роки війни Україна згуртувалася і підтримала своїх побратимів на Сході. І сьогодні Схід, саме завдяки такій підтримці, генерує та впроваджує у життя надсучасні патріотичні та просвітницькі проекти. І саме тому дуже важливо донести до Західних, Південних, Центральних, північних областей подяку та вітання від тих, хто найбільше постраждав від російської агресії та зупинив її ціною втрат та великих зусиль спільно з всією країною.

На Сході всі зібрані подарунки будуть передані як в навчальні заклади, так і в військові частини. Цю програму Потяг реалізує спільно з Генеральним штабом та Міністерством оборони України.

16 грудня, потяг, який прийняв на борт близько 150 учасників, в тому числі військовий оркестр ЗСУ 101-ї бригади, подарували херсонцям, гостям міста та військовим святковий концерт у фойє ККЗ «Ювілейний».

Акція спрямована на покращення національно-патріотичного виховання дітей та молоді. Вона демонструє всім, що Україна – єдина, а це у свою чергу укріпляє дух українців в тому, що будь-які негаразди є нижчими за національну єдність і майбутню перспективу України. Адже лише спільно ми подолаємо всі проблеми!

Прес-служба Херсонської ОДА