Херсонські патрульні опрацювали черговий виклик про домашнє насильство

4 года назад 0

Виклик про домашнє насильство отримали патрульні позавчора близько 13-ї години. Заявниця повідомляла, що напередодні, минулого вечора, в неї виникла сварка зі співмешканцем. У результаті конфлікту чоловік її побив, тож жінка втекла до матері. Однак у квартирі залишилася їх спільна півторарічна донька. Тепер херсонка хотіла забрати дитину, адже співмешканець, з її слів, вживає наркотики й подбати про доньку не зможе. Про це повідомляє Патрульна поліція Херсонської області.

Тож разом із заявницею інспектори зайшли до помешкання в багатоповерхівці на вулиці Карбишева. Але в квартирі нікого не було. Жінка зібрала деякі речі й спільно з поліцейськими продовжила пошуки.

Чоловіка помітили на дитячому майданчику за кілька кварталів. Із ним був ще один громадянин, як згодом з’ясувалось – товариш, та дитина.

Співмешканець побачив патрульних і швидким кроком пішов у протилежному напрямку, залишивши при цьому доньку на майданчику. Дівчинка ж побачила маму, зраділа та кинулась їй в обійми.

Охоронці порядку наздогнали втікача. У нього патрульні помітили ознаки наркотичного сп’яніння, проте заборонених речовин той не мав. Його співмешканка відмовилась писати відповідну заяву й пояснення, тож притягувати до відповідальності 45-річного херсонця підстав не було.

Жінку з донькою інспектори доправили до її родичів. Вона ж у свою чергу подякувала поліцейським за роботу.