Якщо вам приходять повідомлення про хлорування води, не вірте — це фейки, — Херсонський водоканал

2 года назад 0

Херсонський водоканал видобуває воду виключно з артезіанських свердловин, а не з Дніпра, ця вода подається в резервуари чистої води, а потім насосними станціями – у міську водопровідну мережу. У Херсоні хлорування води не здійснюється з 2016 року, питна вода знезаражується гіпохлоритом натрію. Тож якщо Вам приходять повідомлення про хлорування води – не вірте, бо це ФЕЙКИ, – наголошують на підприємстві. 

Про це повідомляє Херсонська міська рада.

Насосні станції водопроводу не припиняють роботу ні на хвилину. Безперебійне забезпечення міста водою – головне завдання служби водопостачання. Головні об’єкти дільниць «Водозабір-1», «Водозабір-2» та ВКГ «Корабел» – насосні станції водопроводу, які повинні працювати стабільно та злагоджено, щоб у всіх мешканців міста була вода. Кожного дня, незважаючи на вибухи та загрозу для життя, працівники насосних станцій водопроводу несуть цілодобове чергування на всіх об’єктах водопостачання.

Нагадуємо: Херсонський Водоканал видобуває воду виключно з артезіанських свердловин, а не з Дніпра! Ця вода подається в резервуари чистої води, а потім насосними станціями – у міську водопровідну мережу.

На підприємстві інформують, що дезінфекція водопровідних мереж у місті поки що проводитись не буде. Знезараження води гіпохлоритом натрію виконується щоденно і контролюється фахівцями лабораторії питної води.