Житель Херсонщини засуджений до 9 років позбавлення волі за вбивство сусіда

7 лет назад 0

Причиною вбивства зловмисник назвав те, що сусід нібито постійно бив його співмешканку та брата, а також вимагав у них алкогольні напої.

Злочин стався у Великолепетиському районі. У будинку місцеві жителі виявили тіло чоловіка з ознаками насильницької смерті. На місце події прибула слідчо-оперативна група. Загиблим виявився 39-річний житель села, раніше судимий за нанесення тяжких тілесних ушкоджень зі смертельними наслідками. На тілі потерпілого були численні ножові поранення та рубані рани голови.

 

47-річний господар будинку, де стався злочин, пояснив, що потерпілий був у нього в гостях, вони вживали спиртні напої. Конфлікт розпочався, коли гість почав словесно ображати його співмешканку. Під час сварки господар вдарив сусіда кілька разів ножем. Після чого взяв сокиру і завдав потерпілому ще кілька ударів по голові. Після чого пішов до брата та розповів про скоєне.

Було відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України "Умисне вбивство". Згідно з вироком Каховського міськрайонного суду 47-річного чоловіка засуджено до 9 років позбавлення волі.