На Херсонщині в Бериславському районі відкрили 8 підрозділ пожежної охорони

9 месяцев назад 0

У Бериславському районі відкрили новий підрозділ місцевої пожежної охорони. Він базуватиметься у селищі Калинівка та буде обслуговувати всі населені пункти громади. 

Про це повідомив голова Бериславської РВА Володимир Літвінов.

“Підрозділ забезпечений всім необхідним для ефективної роботи з пожежогасіння, тож мешканці Калинівської територіальної громади зможуть швидко отримати допомогу”, – йдеться в дописі.

Як зазначає голова Бериславської РВА, на території Бериславського району працює вже 8 МПО, це означає, що тепер у кожній громаді є власний підрозділ пожежної охорони.

Роман Сірко під час прямого ефіру Медіаплатформи “Вгору” розповів, що росіяни під час “евакуації” з правого берега Херсонщини викрали або пошкодили, або знищили все майно пожежно-рятувальних підрозділів області. Нині створюється резерв пожежної техніки та обладнання для підрозділів Лівобережжя, який окупований росіянами.

Також він розповів про стан рятувальників, які потрапили під обстріл окупантів під час ліквідації наслідків ворожої атаки на Свято-Катерининський собор. 

Раніше ми писали, що упродовж 5 днів горить найцінніша степова ділянка в Джарилгацькому національному природному парку, яка є зоною абсолютної заповідності, де обмежене відвідування людей.