На лівобережжі Херсонщини ЗСУ знищують позиції армії РФ, з яких окупанти обстрілюють житлові квартали області

8 месяцев назад 0

Сили оборони продовжують контрбатарейну боротьбу на Херсонському напрямку. На Лівобережжі знищують позиції армії РФ, з яких вона намагається максимально влучно бити по житлових кварталах правого берега. 

Про це повідомила керівниця координаційного пресцентру Сил оборони півдня Наталія Гуменюк у телемарафоні “Єдині новини”.

Також вона додала, що за минулу добу, 7 вересня, українські військові ліквідували 33 окупанти, два танки, чотири великокаліберні гармати та човен.

“Російські військові продовжують маневрувати вздовж лівого берега та поміж островами. Вони намагаються провести ротацію складу спостережних пунктів або розгорнути новий. Але наша бойова робота їм протидіє” – розповіла Гуменюк.

Нагадуємо, 6 вересня Сили оборони півдня знищили 34 окупантів на Херсонському напрямку. Також вони знищили дві їхні гармати, один міномет, одну станцію радіоелектронної боротьби, один ударний безпілотник “Ланцет”, три одиниці автомобільної техніки й три човни.

У тимчасово окупованих Олешках Херсонської області вибухнуло авто із двома працівниками російської ФСБ та військовими, які їх супроводжували.