Ніч пройшла тихо. Яка ситуація у Верхньорогачицькій громаді

2 года назад 0

Минула ніч у громаді Верхнього Рогачика пройшла тихо та мирно.

Про це повідомили на сторінці громади у Фейсбук.

«Всі комунальні установи та підприємства громади, а також виконавчий комітет селищної ради працюють у штатному режимі. Населені пункти забезпечені водо-, газо- та електропостачанням. Пориви на водогонах, у максимально швидкі терміни, усуваються ремонтними бригадами водопровідно-каналізаційних господарств», — йдеться у повідомлені.

У громаді намагаються розв'язувати проблему з медикаментами. Вже три рази привозили ліки. Зараз формуються нові замовлення та вантажі, які незабаром очікуються. Також продовжується навчання у школах у дистанційній формі. Хоча, трапляються іноді проблеми з Інтернет-з’єднанням. Також трапляються перебої у роботі мобільного зв'язку Київстар, Vodafone та Life.

«Продовольча ситуація в громаді більш-менш стабільна. У магазинах та на ринку є продукти першої необхідності, а саме — хліб, крупи, молочні та макаронні вироби, борошно, цукор, сіль, овочі та фрукти. Охорону громадського порядку, на території громади, забезпечують чергові патрулі добровольчого загону правопорядку, які також забезпечують щоденне чергування у нічний час доби», — повідомили на сторінці громади.