Оголошено Конкурс проектів розвитку туризма Херсонщини

2 года назад 0

З метою розвитку інфраструктури туристичного бізнесу в Херсонської міської територіальної громади, міським управлінням маркетингу міста і туризму оголошено конкурс з підтримки бізнес-ідей, направлених на розвиток туристичної інфраструктури.

У Конкурсі можуть взяти участь фізичні особи-підприємці та юридичні особи. Участь у Конкурсі є безкоштовною. Заявки приймаються з 1 лютого до 1 квітня 2022 року. Кожен учасник може подати необмежену кількість проєктів

Обов’язковими вимогами до учасников є:

  1. реалізація проєкту на території Херсонської міської територіальної громади;
  2. результатом проєкту має стати матеріальний об’єкт, що створить нову туристичну локацію та сприятиме підвищенню туристичної привабливості громади.

Конкурсні роботи подаються електронною поштою у вигляді електронного документа з поміткою «Конкурс проєктів у галузі туризму» на електронну адресу управління маркетингу міста і туризму міської ради: marketur21@gmail.com.

До конкурсних робіт обов’язково додається заявка з відомостями про автора проєкту, що включають: прізвище, ім’я, по батькові, контактні телефони та електронну адресу.

Проєкти, які беруть участь у Конкурсі, повинні містити наступну інформацію:

  • назва проєкту із зазначенням керівника проєкту;
  • текстовий опис (ідея та мета проєкту, термін його реалізації, сума коштів, необхідна для реалізації, конкурентні переваги проєкту, наявність команди для реалізації проєкту із зазначенням її персонального складу, проблематика та цільова аудиторія, на яку направлено дію проєкту);
  • фінансово-економічне обґрунтування проєкту (стартові витрати, термін окупності проєкту, соціальний ефект від впровадження проєкту).

Вимоги, що зазначені вище, оформлюються у вигляді презентації (тривалістю до 5 хвилин) та містять до 15 слайдів.

Переможці отримують грошові кошти на реалізацію проєкту відповідно до набраних індивідуальних сумарних балів у розмірі:

  1. місце – 50,0 тис. грн;
  2. місце – 30,0 тис. грн;
  3. місце – 20,0 тис. грн.

За роз’ясненнями і з виниклими питаннями слід звертатися до управління маркетингу міста і туризму за адресою:

  • вул. Лютеранська, 20, м. Херсон

телефон:

  • 0552 46 00 07, 0635307621
  • e-mail: marketur21@gmail.com).