Окупанти випустили майже 700 снарядів по Херсонщині, 1 людина загинула, 16 – поранені

7 месяцев назад 0

За минулу добу, 3 жовтня, окупанти 100 разів обстріляли правобережжя Херсонщини. Вони випустили 699 снарядів із мінометів, артилерії, "Градів", танків, БМП-2 та атакували авіацією, БПЛА. Через російську агресію 1 людина загинула, 16 – поранені.

Про це повідомила Херсонська ОВА.

По Херсону ворог випустив 39 снарядів.

Російські військові поцілили в житлові квартали населених пунктів області, адмінбудівлю, навчальний заклад, пошту, церкви, аптеки та територію агропідприємства в Херсонському районі, будівлі навчального закладу та сільського клубу в Бериславському районі, територію парку та заводу в Херсоні.

За інформацією Херсонської МВА, ураження зафіксовані в Антонівці, Херсоні, Садовому та Інженерному.

Уночі армія РФ атакувала місто Херсон та село Придніпровське.

За 2 жовтня, росіяни 80 разів обстріляли правобережжя Херсонщини. Вони атакували 502 снарядами з мінометів, артилерії, "Градів", БПЛА, танків й авіації. Через російську агресію дві людини загинули, ще сім дістали поранення.

Учора, 3 жовтня, у селищі Антонівка Херсонської громади через обстріли загинула одна людина, а дев’ять – поранені. Також росіяни скинули по дві керовані авіабомби на Ольгівку та Одрадокам'янку, ще чотири вони скинули на Миколаївку на Херсонщині.