Патрульні затримали ймовірну грабіжницю

6 лет назад 0

Виклик про грабіж на проспекті Ушакова отримали патрульні вчора близько 11-ї години ранку. Заявниця повідомляла, що в неї з рук невідома жінка, яка жебракувала з дитиною, вирвала 200 гривень та пішла в напрямку вулиці Потьомкінської.

Через стан здоров’я потерпіла не змогла її наздогнати й відразу зателефонувала на пульт «102». На місці заявниця детально описала грабіжницю й додала, що за мить до пригоди дала їй грошей нібито «дитині на хліб». Усім екіпажам негайно передали орієнтування.

Під час обстеження території інспектори розпитували перехожих та встановлювали свідків події. Таким чином поліцейські з’ясували, що схожі за описом жінка з дитиною сіли до одного з маршрутних таксі. На Миколаївському шосе патрульні наздогнали зазначений автобус та зупинили його. У салоні дійсно перебували громадянка й дівчинка, схожі за орієнтуванням.

Заявниця упізнала жінку. Також інспектори встановили, 19-річна херсонка вже має кримінальне минуле. Її затримали та передали слідчим Херсонського відділу поліції.

Патрульна поліція Херсона