Поліція встановлює обставини смертельної ДТП у Новій Каховці

4 года назад 0

Сьогодні вранці в Новій Каховці на одному з перехресть сталося зіткнення позашляховика та мопеду. В результаті дорожньо-транспортної пригоди 60-річна водій мопеда від отриманих травм померла на місці. Наразі працівники слідчого управління обласного главку поліції з’ясовують усі обставини пригоди. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Близько 09:50 в «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду зі смертельним наслідком в Новій Каховці. На місці пригоди поліцейські попередньо встановили, що 53-річний водій автомобіля «Toyota Land Cruser», виїжджаючи з другорядної дороги на головну, не надав переваги в русі мопеду, яким керувала 60-річна місцева жителька. Транспортні засоби зіткнулися, в результаті чого жінка отримала смертельні травми.

Наразі на місце пригоди виїхали представники слідчого управління обласного главку поліції. Попередня правова кваліфікація події – ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту, що спричинило смерть потерпілого). Встановлюються всі обставини ДТП. Поліція просить свідків та очевидців пригоди зателефонувати за номером «102».