Поліціянти вилучили 43 кущі конопель у жителя Високопільської громади

8 месяцев назад 0

Працівники Високопілляпід процесуальним керівництвом Бериславської окружної прокуратури викрили 40-річного жителя Високопілля у незаконному вирощуванні конопель. Зловмисник висадив у лісосмузі Наталиного, що за 23 км від Високопілля, 43 куща цих рослин.

Про це повідомляє поліція Херсонської області.

Поліціянти з’ясували, що підозрюваний раніше вже притягався до кримінальної відповідальності за наркотики. 

За словами чоловіка, він придбав насіння в невідомого в Кривому Розі, коли виїхав туди під час окупації. Після звільнення села чоловік повернувся та висадив їх у Наталиному нібито для власного вживання. 

Як розповів керівник поліційного підрозділу Олександр Коновал, підозрюваний постійно приїжджав до Наталиного, щоб перевірити врожай. Використовував добрива, постійно поливав та ретельно доглядав рослини.

Поліціянти вилучили 43 кущі конопель. Зразки з них направили на експертизу.

За це чоловікові загрожує штраф або арешт до пів року, або обмеження волі до 3 років.

Раніше ми теж писали, що поліціянти Високопілля на Херсонщині виявили в лісосмузі 42 кущі конопель. Вони затримали причетного до їх вирощування чоловіка. Він стверджував, що рослини йому потрібні для втамування болю в спині.Судитимуть 43-річного херсонця, який виростив 128 кущів конопель на городі. Йому загрожує позбавлення волі від трьох до семи років.