Протягом ночі патрульні зупинили двох водіїв у наркотичному сп’янінні

7 лет назад 0

Минулої доби патрульні зафіксували 6 випадків керування у нетверезому стані. Двічі за кермом транспортних засобів перебували водії під впливом наркотиків. Так, вчора близько опівночі в Степанівці інспектори помітили автомобіль BMW 324, який рухався із порушенням ПДР. Поліцейські вирішили його зупинити.

У салоні перебувала компанія чоловіків. У водія патрульні помітили ознаки наркотичного сп’яніння. У встановленому законом порядку той відмовився проходити відповідний огляд у медичному закладі. 29-річного мешканця одного з населених пунктів області відсторонили від керування. На нього інспектори склали адмінматеріали за ч. 5 ст. 121 (Порушення правил користування ременями безпеки) та ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП.

Цей же екіпаж сьогодні близько 3-ї години ночі на вулиці Комкова помітив автомобіль Seat Malaga. Транспортний засіб зупинили за порушення ПДР. У водія патрульні також помітили ознаки наркотичного сп’яніння. Чоловік визнав, що вжив канабіс, однак від проходження відповідного огляду у встановленому законом порядку відмовився. На 40-річного херсонця інспектори склали адмінматеріали за ч. 1 ст. 121 (Керування транспортним засобом, що має несправності зовнішніх світлових приладів) та ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП. Автомобіль евакуювали на арештмайданчик.

Патрульна поліція Херсона