Росіяни обстріляли Херсонщину понад 100 разів. Поранена одна людина

7 месяцев назад 0

За минулу добу,  30 вересня, росіяни 102 рази обстріляли правобережжя Херсонщини. Вони атакували 560 снарядом із мінометів, артилерії, "Градів", БПЛА, танків й авіації. Через російську агресію одна людина дістала поранення.

Про це повідомив очільник ХОВА Олександр Прокудін.

За даними ХМВА, Херсонську громаду обстріляли 20 разів, використавши 123 снаряди. Ураження зафіксували в Херсоні, Наддніпрянському, Придніпровському, Садовому й Молодіжному. Уночі окупанти атакували Садове артилерією та Херсон танками. По Херсону випустили 27 снарядів.

Російські військові поцілили в житлові квартали населених пунктів області; будівлю навчального закладу, стадіон, територію заводу та гаражного кооперативу в Херсоні; магазин, територію навчального закладу та об'єкт критичної інфраструктури у Херсонському районі, а також 5 обʼєктів соціальної сфери у Бериславському районі.

Учора російські військові з дрона скинули вибухівку на селище Козацьке Херсонської області. До лікарні звернувся 48-річний чоловік із мінно-вибуховою травмою та пораненням лівої кисті. 

За 29 вересня окупанти 92 рази обстріляли правобережжя Херсонщини. Вони випустили 432 снаряди. Через російську агресію поранені 3 людини.