Росіяни пів сотні разів обстріляли Херсонщину. Загинула одна людина, 18 – поранені

7 месяцев назад 0

За минулу добу, 6 жовтня, росіяни 53 рази обстріляли правобережжя Херсонщини. Вони атакували 288 снарядами з мінометів, артилерії, "Градів", БПЛА, АГС, "Градів", танків й авіації. Через російську агресію одна людина загинула, 18 – поранені, з них дві дитини.

Про це повідомив очільник ХОВА Олександр Прокудін.

За даними ХМВА, Херсонську громаду обстріляли 17 разів, використавши 120 снарядів. Ураження зафіксували в Херсоні, Антонівці, Садовому, Придніпровському та Зеленівці. Уночі окупанти обстріляли з артилерії Херсон. По Херсону випустили 96 снарядів.

Російські військові поцілили в житлові квартали населених пунктів області; автостоянку та об'єкт критичної інфраструктури в Херсоні; територію церкви в Херсонському районі.

У ніч на 8 жовтня російські військові масовано обстріляли Херсон та село в Станіславській громаді. 

Сьогодні, 8 жовтня, близько 8:15 російські військові завдали авіаудару по Бериславу Херсонської області. Близько 13:00, російські військові обстріляли передмістя Херсона, поцілили в територію біля церкви. 

Також російські військові вкрили вогнем селище Кіндійка Херсонської області. 11-річна дівчинка, яка потрапила під ворожий обстріл, перебуває в комі.