Росіяни за добу випустили по Херсонщині пів тисячі снарядів: є поранена людина

7 месяцев назад 0

За минулу добу, 15 жовтня, росіяни 97 разів обстріляли правобережжя Херсонщини. Вони атакували 514 снарядами з мінометів, артилерії, "Градів", танків, ЗУ-23-2, С60, авіації та БПЛА. Через російську агресію одна людина дістала поранення.

Про це повідомив очільник ХОВА Олександр Прокудін.

За даними ХМВА, Херсонську громаду обстріляли 21 раз, використавши 83 снаряди. Ураження зафіксували в Херсоні, Інженерному, Наддніпрянському, Садовому, Степанівці та Зеленівці. Уночі артилерією обстріляли Інженерне та Садове. По Херсону випустили 40 снарядів.

Російські військові поцілили в житлові квартали населених пунктів області; будівлю навчального закладу в Бериславському районі; підприємство в Херсонському районі; підприємство в Херсоні.

Учора, 15 жовтня, близько 17.00 російська авіація скинула дві керовані авіабомби на Херсон та передмістя. Жертв та руйнувань немає.

Також окупанти декілька разів атакували Херсон. Унаслідок цього не було світла. До того ж російські військові вкрили вогнем Золоту Балку Херсонської області. Зафіксовано близько 28 «прильотів».