«Розмова з небом» від «Jin Roh» у Херсоні змусила глядачів плакати

6 лет назад 0

19 травня в рамках ХХ Міжнародного театрального фестивалю «Мельпомена Таврії» глядачам було представлено спектакль «Розмова з небом» від естрадно-циркової студії «Jin Roh». Одна з найбільших екстрадно-циркових студій в Україні та єдина подібна на південних просторах країни вразила глядачів майстерністю виконання складних циркових елементів, поєднаною з майстерністю передавати почуття без жодного слова.

Історія кохання двох молодих людей від юності до старості, здавалося б, доволі звична для драматургії. Проте її втілення виявилось настільки оригінальним і чуйним, що не лишило глядачів байдужими: наприкінці вдячні гості аплодували стоячи, а деякі навіть плакали.

Усього одна година спектаклю у виконанні молодих артистів «Jin Roh» змогла продемонструвати глядачам декілька маленьких історій з життя закоханих людей і буквально причарувала глядачів. «Jin Roh» – одна з небагатьох професійних естрадно-циркових студій в Україні, яка систематично гастролює як в Україні, так і за кордоном.

У рідному Херсоні, щоправда, так до сьогодні і не створили умов для гідного розташування студії і повноцінних умов тренування, хоча керівництво студії пропонувало більш, ніж гідні умови співпраці. Спостерігаючи за виступом артистів на Сцені під дахом, було постійне відчуття тісноти, адже приміщення театру дійсно замале для акторів «Jin Roh». Проте навіть у тісному приміщенні вони змогли зробити так, аби подихи глядачів затамувались принаймні на годину, яку тривала вистава.

Хочеться вірити, що «Jin Roh» все ж таки отримає гідне приміщення в нашому місті і стане одним із символів Херсона, який так неймовірно прекрасно захоплює глядачів!

Євгенія Вірлич