Шість нерозірваних снарядів та частина громади без світла. Яка ситуація наразі в Музиківській громаді

2 года назад 0

У Музиківській громаді проблеми з електропостачанням та водою. Про це повідомила секретар сільської ради громади на своїй сторінці у Facebook Людмила Погрібна.

“В Музиківці за останній тиждень як мінімум ще плюс 6 нерозірваних снарядів. Вони великих пошкоджень не зробили. Є снаряд, який розмістився між двома огорожами та газовою трубою. Не знаю, які вищі сили нас бережуть, але дякую”, — написала Людмила Погрібна 

Також у Східному та Загорянівці досі відсутнє в електропостачання та вода. Співробітники Херсонобленерго оглянули підстанцію “Східне” під час ремонту в Сонячному та Богданівці. Там потрібен тривалий та дорогий ремонт. Тому невідомо, коли буде відновлено електропостачання. 

За словами секретаря Музиківської громади, 26 березня місцеві жителі отримали гуманітарну допомогу від компанії “Danon”. Йогурти отримали родини з дітьми, пенсіонери та інші мешканці. 

Продукти привозять місцеві підприємці, але їх недостатньо. Також існують проблеми в Музиківці з вивозом сміття, яке необхідно вже частково сортувати.   

“Російські військові курсують селом, одні ходять по хатах і просять їжу, а інші роздають так звану "гуманітарну допомогу". Чому це математичне рівняння не вирішується без участі місцевих жителів? Зрозуміти важко”, — повідомила Людмила Погрібна