Щоб новорічні свята були безпечними і казковими, рятувальники нагадують правила безпеки

6 лет назад 0

Під час новорічних і різдвяних святи веселяться і дорослі, і малі. Часом забуваючи про найголовніше – власну безпеку. Та під час святкування варто твердо пам’ятати, що свята мають пройти безпечно, без трагічних наслідків. З цією метою рятувальники області перевіряють місця, де будуть проводитися масові заходи для дітей. Так, 26 грудня фахівці ДСНС відвідали Палац молоді і студентів. Щоб святковий настрій ніщо не зіпсувало, рятувальники перевіряють на скільки тут подбали про пожежну безпеку.

З обслуговуючим персоналом систематично проводяться інструктажі щодо правил користування первинними засобами пожежогасіння, правильної евакуації людей. Під час свого візиту співробітники Дніпровського райвідділу м.Херсона ГУ ДСНС області знову наочно продемонстрували як користуватися вогнегасником. А ще наголошували на тому, щоб співробітники слідкували за справністю ілюмінації, гірлянд, електропроводки загалом. Отож, гарно вбране фойє зобов’язує до підвищеної пильності.

У центрі обласного центру біля головної ялинки рятувальники поспілкувалися з відпочиваючими маленькими і дорослими громадянами, вручаючи їм листівки і пам’ятки.

На сцені, де відбуватиметься головне новорічне дійство, також подбали про пожежну безпеку. Навіть передбачили наявність пожежного щита з усім необхідним до дій у нештатних ситуаціях.

Під час такого роду перевірок рятувальники особливо зверталися до батьків, щоб ті під час святкування не забували про свій прямий обов’язок слідкувати за дітьми, щоб не сталося нещастя. А ще наголошували на безпечному користуванні піротехнічними виробами. І, звісно ж, бажали всім приємних сюрпризів, позитивних емоцій, що може забезпечити лише безпечна поведінка у ході святкування.

ГУ ДСНС України у Херсонській області