Сніг з дощем та ожеледиця. Якою буде погода у суботу

3 года назад 0

В Україні, крім західних та більшості східних областей, вночі 13 березня очікується мокрий сніг. Вдень без істотних опадів, лише на півдні дощитиме. Температура вночі коливатиметься від 2° тепла до 3° морозу, вдень 4-9° тепла.

За даними Укргідрометцентру, в Києві вночі очікується мокрий сніг з дощем, вдень без істотних опадів. Температура вночі становитиме -1…+1°, вдень 6-8° тепла, вітер південно-західний, 7-12 м/с.

У центральних областях України синоптики також прогнозують вдень мокрий сніг з дощем, вночі без істотних опадів. Температура вдень становитиме +5…+8 °, вночі стовпчик термометра опуститься до — 4°. Вітер південно-західний, 7-12 м/с, на дорогах ожеледиця.

На півночі вночі мокрий сніг з дощем, вдень опадів не очікується. Температура становитиме +2…+7°, вночі – до 6 ° морозу. Вітер південно-західний, 7-12 м/с, на дорогах ожеледиця.

На сході без істотних опадів, вдень стовпчик термометра коливатиметься від 1 до 5° тепла, вночі – опуститься до 8° морозу, вітер південний, 7-12 м/с.

На півдні вдень без істотних опадів, вночі дощ. Температура вдень становитиме +5 …+9°, вночі – до 2° морозу, вітер південно-західний, 7-12 м/с.

У західних областях буде найтепліше. Температура повітря вдень коливатиметься від +7° до +10°, вночі опуститься до — 3°. Істотних опадів не очікується, вітер північно-західний, 7-12 м/с.