Військові РФ випустили 510 снарядів по Херсонщині, 1 людина загинула, 6 – поранені

8 месяцев назад 0

За минулу добу, 2 вересня, окупанти 79 разів обстріляли правобережжя Херсонщини. Вони випустили 510 снарядів з мінометів, артилерії, танків,  "Градів", БПЛА, авіації та зенітної установки-23. Через російську агресію одна людина загинула, шестеро – поранені.

Про це повідомила Херсонська ОВА.

По місту Херсон ворог випустив 14 снарядів.

Російські військові поцілили в житлові квартали населених пунктів області та релігійну споруду в Херсоні.

За даними Херсонської МВА, ураження зафіксовані в Садовому, Херсоні, Молодіжному, Придніпровському, Наддніпрянському та Сонячному.

У ранковому зведенні Генштаб повідомив, що на Херсонському напрямку противник завдав авіаційних ударів в районах Одрадокам’янки та Ольгівки. З артилерії атакували понад 15 населених пунктів, серед них Саблуківка, Одрадокам'янка, Львове, Микільське, Ромашкове та Велетенське.

Раніше, 1 вересня, окупанти 59 разів обстріляли Херсонщину з мінометів, артилерії, танків, "Градів" та атакували БПЛА, авіацією. Вони випустили 212 снарядів. Через російську агресію дві людини загинули, ще дві – отримали поранення. Також, близько 19:00 російські військові, попередньо з артилерії, атакували селище у Білозерській громаді на Херсонщині. Поцілили в агропідприємство.

Уночі, 2 вересня, близько 01:30 військові РФ завдали удару по місту Херсон. Снаряди влучили поблизу житлових будинків, дві людини отримали поранення.