Військові РФ випустили по Херсонщині понад 500 снарядів, є загиблі та поранені

5 месяцев назад 0

За минулу добу, 5 грудня, військові РФ випустили по правобережжю Херсонщини 510 снарядів. Вони 101 раз атакували область із мінометів, артилерії, "Градів", ПТРК, танків, авіації та БПЛА. Через російську агресію 3 людини загинули, 7 – отримали поранення.

Про це повідомив очільник Херсонської ОВА Олександр Прокудін.

По Херсону окупаційні війська випустили 31 снаряд.

Російські військові поцілили в житлові квартали населених пунктів області, медичну установу в Херсоні, гуманітарний склад, медичну установу та територію тракторної бригади в Бериславському районі.

За даними начальника Херсонської МВА Романа Мрочка, ураження зафіксовані в Херсоні, Садовому, Антонівці, Придніпровському та Комишанах.

Уранці, 5 грудня, російські окупанти обстріляли центр Херсона. Загинули дві людини. Ще один чоловік був поранений. У Міжнародний День волонтера, 5 грудня, російський снаряд вбив у місті благодійника Руслана Анісенко.

У медзакладі Херсона поранення отримали четверо людей. Це двоє лікарів, акушерка і працівник одного з відділів. Також у ніч на 5 грудня російські військові завдали двох ракетних ударів по гуманітарному центру Херсонського ХАБу. Згоріла будівля й гуманітарна допомога.