Владислав Мангер привітав жінок із Днем Матері

5 лет назад 0

Матерів Херсонщини вітали 11 травня, напередодні Дня Матері. В обласному музично-драматичному театрі ім.М.Куліша Жіночий клуб «Ініціатива» на чолі із своїм Президентом Зоєю Бережною влаштував вже традиційне для нашого міста свято. Серед запрошених був і голова Херсонської обласної ради Владислав Мангер.



«Ніхто і ніколи не кохатиме й не оберігатиме нас так, як це роблять наші матері. Лише мама все простить і завжди прийме; лише їй Бог дає таку силу, аби винести всі негаразди, що трапляються з її дитиною, таке терпіння, аби дочекатися, поки дитя стане на ноги й набереться розуму. Моя мама пішла з життя дуже рано, коли я ще був юним хлопцем. Тому я не зміг у повній мірі насолодитися материнською любов’ю. Тож я прошу всіх: відкладіть у неділю 12 травня всі справи і обов’язково присвятіть цей день своїй мамі. Це треба не мамі, це треба кожному з нас », — сказав зі сцени Владислав Мангер і вклонився всім матерям Херсонщини.



За особистий внесок у втілення в життя благодійних проектів, участь у заходах добра, неперевершену людяність та з нагоди відзначення Дня Матері Почесною грамотою обласної ради нагородили керівника громадської організації «Жіночий клуб «Ініціатива» м. Херсона Зою Бережну та членів організації: Лісову Ганну Валеріївну, Бережну Інну Олександрівну, Наталіну Ольгу Анатоліївну, Дмитрієнко Галину Оксентіївну, Сливу Марію Іванівну, Вершиніну Інну Володимирівну, Чаловську Наталію Миколаївну.

За особистий внесок у втілення в життя благодійних проектів, участь у заходах добра, неперевершену людяність та з нагоди відзначення Дня Матері Подяку голови обласної ради було оголошено Малицькій Аллі Павлівні — члену громадської організації «Жіночий клуб «Ініціатива» м. Херсона.


Також матерів Херсонщини вітали кращі творчі колективи області і спеціально запрошені гості – Богдан Пастух (м.Львів) та Андрій Слажнєв.