У Бериславі поліцейський вчить жінок прийомам самозахисту

5 лет назад 0

Старший інспектор сектору ювенальної превенції Бериславського відділу поліції Олександр Тесля навчив простим, але ефективним прийомам самозахисту працівниць Бериславського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, Управління соціального захисту населення Бериславської РДА та місцевої школи. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

На уроці Олександр Тесля моделював ситуацію пограбування і пояснював ученицям, як правильно поводити себе у небезпечній ситуації, не панікувати, а діяти, дати відсіч зловмиснику до приїзду поліції. Жінки відпрацьовували спосіб звільнення від захвату, дії при захопленні руки, різні удари у больові точки, а також застосовування підручних засобів самооборони: сумки, парасольки, телефону, підборів. Також поліцейський вчив жінок правильно падати для найменшої шкоди здоров’ю.

Наприкінці заняття поліцейський побажав своїм ученицям, щоб їм не довелося застосовувати прийоми самозахисту, але знання елементарних прийомів допоможе жінкам почуватися більш впевнено, а також захистите себе у випадку небезпеки.