У Скадовську пройшов фінал міжрегіонального конкурсу «Туристичний Профікемп»

5 лет назад 0

Діти розвивають туризм! У Скадовську відбувся фінал міжрегіонального профорієнтаційного конкурсу «Туристичний Профікемп». 4 області делегували свої найкращі команди. Організаторами заходу вже традиційно виступили Херсонська обласна служба зайнятості та дитяча бібліотека ім. Дніпрової Чайки. Під час відбіркових змагань які проходили навесні серед херсонських команд перемогли скадовчани тому і фінал туристичного проекту проходить на курорті Чорного моря. Гостинна Херсонщина приймала учасників з Рівненщини, Закарпаття та Львівської області.
Дівчата додають назву «Оіл сіті» обрано невипадково, адже їх рідне місто Борислав славиться видобутком нафти. Юні знавці туристичного бізнесу з команди «Вільний вітер» Рівненської області презентували свій край максимально яскраво. Рівненщина добре відома своїми запасами бурштину та лікарськими рослинами.
Команда з Закарпаття «Fun Route» експонувала не тільки сувенірну продукцію, але й влаштувала міні-фудкорт з аутентичних смаколиків. Також закарпатці власноруч розробили маршрут для туристів «12 днів на мальовничій Рахівщині».