За два дні на херсонського водія склали 11 адмінпротоколів

6 лет назад 0

Сайт 0552 вже повідомляв про нетверезого херсонця, який за ніч отримав 5 адмінпротоколів.

Але 16 червня близько 13-ої години патрульні отримали черговий виклик. Заявник повідомляв, що на стоянці біля супермаркету на шосе В’ячеслава Чорновола стоїть автомобіль Volkswagen T5, водій якого перебуває в стані сп’яніння.

Вказаний транспортний засіб інспектори помітили на вулиці 10-ій Східній. Водій не скористався відповідним покажчиком напрямку маневру, тож поліцейські його зупинили. Крім чоловіка за кермом у салоні перебував ще пасажир. У водія під час спілкування патрульні дійсно помітили ознаки алкогольного сп’яніння. Він, сидячи в автомобілі, поводився агресивно. Потім взагалі завів двигун і поїхав. Патрульні розпочали переслідування.

На розі вулиць Козацької та Бурназяна порушника зупинила жінка. Як згодом з’ясувалось, то була його дружина. Однак чоловік не реагував на вмовляння останньої й продовжив рух. Дверима він затис жінку, скоїв наїзд на службовий автомобіль інспекторів, яким вони перегородили дорогу втікачу. Обидва транспортні засоби отримали механічні пошкодження. На щастя, ніхто не постраждав.

Поліцейські допомогли дружині порушника, а потім затримали й самого водія. Його доправили до Дніпровського відділення поліції. Там 52-річний херсонець у встановленому законом порядку відмовився проходити огляд на стан алкогольного сп’яніння. Також він не надав полісу обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності водіїв.

Цього разу на порушника патрульні склали 6 адмінматеріалів: за ст. 122 ("Порушення правил користування попереджувальними сигналами"), ст. 124 ("Порушення ПДР, що спричинило ДТП"), ст. 126 ("Керування без відповідних документів"), ст. 130 ("Керування у стані сп’яніння"), ст. 173 ("Хуліганство") та ст. 185 ("Злісна непокора вимозі поліцейського").

Автомобіль знову евакуювали на арештмайданчик, повідомляє на своїй сторінці у мережі Патрульна поліція Херсонської області.