Заявки на участь у конкурсі по створенню шкіл миру на Херсонщині приймаються до  11 лютого 2022 року

2 года назад 0

За участю фонду «Захист» і  громадської організації «Поруч», у партнерстві з Kinderhilfswerk ChildFund Deutschland за фінансової підтримки Інституту міжнародних відносин Institut für Auslandsbeziehungen (ifa), що фінансується Міністерством Закордонних Справ Німеччини Auswärtiges Amt, у рамках програми фінансування zivik буде проведено конкурс.

У період з березня по грудень 2022 оголошується відбір серед шкіл Херсонської області для участі у проєкті «Надання можливостей молоді для забезпечення примирення суспільства: сприяння взаєморозумінню та ненасильницькому спілкуванню».

Мета  цього проєкту – сприяти школам у розвитку миробудування та медіації шляхом поширення культури мирного вирішення конфліктів у дітей і молоді.

За результатами конкурсного відбору будуть відібрані 2 заклади, на базі яких створюватимуться Школи Миру як центри інформаційної, просвітницької, методичної та навчальної діяльності щодо ненасильницького врегулювання конфліктів.

У рамках проєкту відібраним Школам Миру надаватиметься консультаційна, організаційна, методична, експертна підтримка.

Для участі у конкурсному відборі, заклади загальної середньої освіти мають до 11 лютого 2022 року включно заповнити заявку за посиланням.

Переможців конкурсу буде оголошено 28 лютого 2022 року на офіційних ресурсах Фонду.

У разі необхідності отримати додаткові уточнення звертайтеся на електронну адресу Фонду громади міста Херсон «Захист»: zahyst.ks@gmail.com.

Дізнатися більше про проєкт можна за посиланнями:

https://www.facebook.com/schoolofpeace.ks
https://www.shkolamyru.pp.ua/
https://zahyst.ks.ua/