На лівобережжі окупанти досі не можуть закрити основні вакансії

3 месяца назад 0

Окупанти оприлюднили черговий список вакансій на лівобережжі. Відділенню з питань міграції окупаційної адміністрації Нижньосірогозького «муніципального округу» потрібні перекладачі з української на російську.

Від претендентів вимагають не лише знання обох мов, а й переклад документів за шаблоном. У Скадовську шукають керівника філії «многофунционального центра». Від претендентів вимагають резюме. Для роботи на Каховській станції швидкої допомоги досі не можуть знайти старшого фельдшера, фельдшерів і медсестер. Вже навіть громадянство росії не вимагають, достатньо середньої професійної освіти.

Окупаційний центр зайнятості, який базується у Скадовську, шукає прес-секретаря. Для роботи у Новій Каховці потрібні соціальний працівник (чомусь зі знанням комп’ютера), бухгалтер і вантажник. А окупаційне мінекономрозвитку Херсонської області не може знайти виробників сушеної зелені і овочів. Якщо такі знайдуться, пропонують співробітництво з російськими компаніями.

«Особливо високий попит на постачальників сушеної петрушки, кропу і зеленої цибулі, а також моркви і сортів картоплі, придатних для виробництва чіпсів», — пише фейкове міністерство. Немов не розуміє, що без поливу все це на Херсонщині не росте.

Богдан СТРАЖАК,