Окупанти вже «знають», скільки людей «проголосують» за путіна

2 месяца назад 0

Про багатостраждальну школу № 3 у Генічеську NewDay.ua писав не раз. Нагадаємо, до окупації це був найбільший і найновіший навчальний заклад приморського міста. Та загарбники вирішили зробити у ньому «ремонт». Розтрощили, позривали, повикидали все і… забули.

Лише на другий рік «ремонтних робіт» у школу почав навідуватись «сенатор» ігорь кастюкєвіч, який «взяв об’єкт під свій контроль». І ось окупант написав у своєму телеграм-каналі: «У школі № 3 Генічеська Херсонської області, занесеній у Народну програму «Єдиної Росії», завершають ремонт». Чому саме зараз? Та тому, що тут буде розміщуватись виборча дільниця на «виборах» путіна, які мають відбутись вже за місяць, і голова окупаційного виборчкому марина Захарова вже встигла її відвідати. Не лише місця розміщення своїх дільниць знають окупанти, а і процент тих, хто проголосує за фюрера владіміра путіна.

За даними «всеросійського центру вивчення громадської думки», на які посилається окупаційний телеграм-канал «Главное в Херсоне и области», у «виборах» візьмуть участь 77% опитаних. 79% з них «збираються підтримати діючого президента» росії.

Борис ВИНОГРАДОВ,