Росіяни вчергове влаштували на Херсонщині дійство з «українськими шпигунами»

9 месяцев назад 0

Російські спецслужби повідомили про затримання двох людей, які нібито передавали ЗСУ відомості про військових РФ.
Відповідні повідомлення розмістили російські медіа.
Встановлено двох громадян України 1999 та 2004 років народження, які проживають на території регіону, які за завданням представників ЗСУ здійснили збір та передачу українській стороні відомостей про переміщення та місця дислокації російських військовослужбовців у Херсонській області, —  повідомили у прес-службі управління ФСБ в Херсонській області.Судячи з того, що на відео, яким ілюструється повідомлення, затримані розповідають про те, що вони нібито передали ЗСУ відомості про розміщення російських військових і боєприпасів, внаслідок чого «здетонували боєприпаси і загинули мирні мешканці», а також «була знищена залізнична станція», йдеться про події ще липня 2022 року. Тоді ЗСУ був завданий удар по залізничній станції в селищі Брилівка, куди привозилися і де накопичувалися боєприпаси для російських військових.
Тоді дійсно загинули місцеві мешканці, але винуватець їх загибелі – Росія – країна, військові якої розмістили боєприпаси в безпосередній близькості до житла мирних мешканців.
Згодом херсонський колаборант Кирило Стремоусов оприлюднив відео із знущаннями над двома хлопцями і жінкою, яких звинувачував в інформуванні ЗСУ. На цьому відео людям погрожували «відправити в ДНР, де діє смертна кара».