Страшні казки про Херсон у пропагандистів не закінчуються

2 месяца назад 0

Поки одні окупанти обстрілюють наш багатостраждальний обласний центр з усього наявного озброєння, іншу атакують брехнею, не перестаючи вигадувати все нові і нові «новини» про життя у Херсоні. Що вигадали за останніх півтора тижня, читайте далі.

«Двоє невідомих у військовій формі здійснили крадіжку причепу з двору домоволодіння Дмитра Григоровича Ч., погрожувавши йому позбавленням життя, якщо він почне панікувати. Причеп причепили до свого пікапу білого кольору поїхали у невідомому напрямку». «За місцем проживання Семена Тихоновича С. увірвались двоє невідомих чоловіків у балаклавах і формі ЗСУ, зі зброєю. Вимагали від нього гроші, після погроз застосування зброї заволоділи грошовими коштами у сумі 39 тисяч рублів і втекли на пікапі білого кольору у бік Бериславського шосе». «Невідомий у військовій формі з 13.00 до 14.00 шляхом зламу замка вхідних дверей проникнув у квартиру Тимофія Олександровича Г. і вкрав грошові кошти у розмірі 34000 гривень».

«В 4.30 група у військовій формі з трьох людей під’їхали до будинку Анатолія Олексійовича К. на автомобілі пікап білого кольору і під приводом перевірки документів проникнули у двір. Потім під загрозою застосування зброї проникнули у гараж, після чого винесли моторний човен і мотор від нього, сказавши, що конфісковане майно послужить на благо батьківщини, і поїхали у бік Антонівки». «У районі центрального ринку об 11 годині четверо співробітників ТЦК насильницьким шляхом заштовхали двох чоловіків віком ЗО — 40 років у мікроавтобус сірого кольору (а куди подівся білий пікап? — авт.) і повезли у невідомому напрямку». «У Михайла Сергійовича Я. угнали автомобіль Ніссан Террано бежевого кольору. Приблизно о 5.00 у двір будинку заїхав мікроавтобус і висадились двоє невідомих пасажирів у військовій формі. Мікроавтобус поїхав, а один з них зламав водійські двері, інший відразу сів на місце водія і завів автомобіль, після чого поїхали у невідомому напрямку». «О 3 годині ночі троє невідомих у військовій формі одягу проникнули на територію домоволодіння Світлани Федорівни Ч. і під загрозою її смерті здійснили грабіж. Забрали лише найцінніші речі і 80000 гривень, пригрозивши, що якщо вона звернеться до поліції, то наступного разу вони, не церемонячись з нею, винесуть все інше майно».

«Двоє військовослужбовців ЗСУ зупинили чоловіка у дворі. Один дістав якийсь предмет, схожий на гумовий кийок, і вдарив чоловіка по голові. Інший перевірив у вже лежачого на землі пульс. Потім вони втекли у бік вулиці Нафтовиків». «Володимир Харитонович 3. біля входу у під’їзд будинку знайшов невідому жінку у військовій формі віком 35-40 років без ознак життя. Труп направлено на судмедекспертизу». «О 5 годині ранку четверо невідомих у військовій формі одягу проникнули на територію домоволодіння Марії Георгіївни С. і під загрозою її смерті викрали чоловіка. Пересувались на пікапі темно-зеленого кольору».

Народились би автори подібних інсинуацій у будь-якій іншій країні, окрім росії, то стали б казкарями. Хоча ні, для того, щоб складати казки для дітей, треба бути ще і добрим.

Богдан СТРАЖАК,