В мерії Херсона шукають винного у програші депутатці у суді

2 года назад 0

Мер Херсона Ігор Колихаєв створив комісію, яка має провести службове розслідування для вжиття заходів реагування до посадових осіб.
Про це йдеться у його розпорядженні, яке опубліковане на сайті міської ради.

Комісія має з'ясувати, хто з посадовців неналежно виконав свої обов'язки при здійсненні представництва у судовій справі №766/23364/21.

Мова у документі йде про скасувавання судом постанови про накладення на помічника депутатки міської ради Альони Ротової адміністративного стягнення у вигляді штрафу в розмірі 1020 грн.

Як писав МОСТ раніше, депутатка Альона Ротова у позові не фігурує, адже протокол було складено на її помічника Владислава Савуна. Він і звернувся до суду, пояснивши, що 5 листопада головним інспектором Інспекції з контролю за благоустроєм Херсонської міської ради Лагутою О.Г. складено протокол про адміністративне правопорушення №000208, за нібито порушення позивачкою Правил благоустрою території, забезпечення чистоти і порядку міста Херсона.

Мова йде про штрафи, які інспектори виписали у листопаді на кафе Львівські круасани та ресторан Мішель. Тоді ми писали, що таким чином начальниця інспекції з благоустрою Олена Мазур помстилася власниці закладів, своїй колезі по фракції ОПЗЖ Олені Ротовій, за те, що вона не проголосувала за Антона Хмаро як кандидата на посаду голови фракції.

Цікаво, що представник міської ради в судове засідання не з`явився.
Тепер мер Херсона Ігор Колихаєв вирішив з'ясувати, хто винен у тому, що Ротову та її заклади не оштрафують.

Мост