Звідки міни з іноземним маркуванням у Новій Каховці

7 месяцев назад 0

  Після декількох прильотів в районі Херсонських магітральних електромереж в окупованій Новій Каховці на Херсонщині працівникам підприємства окупанти показували міни з іноземним маркуванням. При цьому вони кажуть робітникам, що це боєприпаси американського і британського виробництва.

Звісно, така позиція російських військових дуже зручна. З одного боку, можна стріляти по місту з мінометів, дальність стрільби з яких не перевищує 5 км. З іншого боку — звинуватити ЗСУ в обстрілах міста. При цьому чомусь окупанти обов'язково швидко збирають залишки боєприпасів перед зйомками пропагандистського "кіно".

Питання: чому цими боєприпасами не обстрілюється правий берег Дніпра? Відповідь: щоб уникнути міжнародного скандалу у зв'язках з Іраном. Спроби замалювати чи затерти маркування не дуже допомагає. Тому для лівобережжя Херсонщини постійно крутиться платівка про кровожерливий "київський режим" та злий Захід. Люди, які живуть на лівому березі, будуть "підтримувати" будь-що, аби окупанти відчепилися від них. Більшість людей розуміє, хто і звідки стріляє по них. Але страх перед окупантами змушує їх "піддакувати"В останні дні в українських ЗМІ з'явилося чимало інформація про те, що війська РФ використовують в Україні ракети, снаряди на дрони з Іраку. Вони мають характерний кремовий колір.

Раніше ми писали про те, як окупанти обстрілюють Нову Каховку з . Про це вони самі зняли відер.