Андрій Граділь провів нараду щодо підготовки питань порядку денного наступної сесії облради

2 года назад 0

Заступник голови Херсонської обласної держадміністраціі Андрій Граділь провів нараду з керівниками структурних підрозділів щодо підготовки питань для розгляду на черговій сесії обласної ради.

Про це він повідомив на особистій сторінці в соціальній мережі “Фейсбук”.

—  Обговорили ряд важливих питань. Основну увагу зосередили на необхідності внесення змін до програми соціально-економічного та культурного розвитку Херсонської області на 2022 рік. Зокрема, було запропоновано включити до розділів програми «Ефективне управління у сфері регіонального розвитку» і «Розвиток людського капіталу» проєкти на суму понад 2,6 млн грн за напрямками медицини, спорту та покращення інфраструктури територій,  — зазначив Андрій Граділь. 

Також він наголосив, що за пропозиціями  керівників структурних підрозділів були узгоджені строки, суми, джерела фінансування та відповідальні виконавці за проєктами.

Під час наради присутні обговорили перелік інвестиційних проєктів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку, коштів державного бюджету, отриманих від ЄС.

—  Прийняті рішення дозволять вчасно розпочати підготовчі роботи для старту проєктів та залучення субвенцій з державного бюджету на їх реалізацію протягом року, — підсумував заступник голови ОДА.