Центр перебування ВПО в Херсоні отримав меблі та техніку

9 месяцев назад 0

Ще одне місце тимчасового проживання в Херсоні стало більш затишним і зручним.

Завдяки благодійникам один із центрів перебування ВПО отримав необхідну побутову техніку та меблі, —  17 серпня в пресслужбі Херсонської ОВА.

Прихисток працює безпосередньо у Херсоні. Тут мешкають у тому числі й діти. Необхідне оснащення передала гуманітарна місця "Проліска", яка постійно опікується Херсонщиною, — йдеться в повідомленні. Фото: Херсонська ОВА  У межах чергової допомоги до центру надійшли холодильники, мікрохвильовки, плита, електрочайники, миючі пилососи та термопот.
Також вдалося облаштувати приміщення для сушіння і прасування речей.

Створено куточок для навчання і дозвілля. У ньому — меблі та комп'ютерна техніка із програмним забезпеченням та інтернет-доступом. Фото: Херсонська ОВА  Додатково передано генератор, який дозволить більш комфортно пережити можливі відключення електрики.

Також 40 будівельних наборів для екстрених ремонтів отримали жителі села Зміївка. 

Внаслідок вибухів у селі пошкоджено цвинтар, фермерське господарство, об’єкти соціальної інфраструктури та житлові будинки.

Благодійники допомагають мешканцям села відбудовувати їхнє житло. Волонтери центру "Проліска — Кривий Ріг" передали людям необхідні матеріали.

Також відомо, що 12 липня громадська організація "Рада з екологічної безпеки" спільно з бельгійськими волонтерами "MISSION IHOR VITENKO" передали 18 станцій очищення води "​OASIS-C300".