Чиновники Херсонського управління реклами вимагають гроші

4 года назад 0

Як зазначено на сайті Херсонської міської ради, основною функцією та напрямком роботи Управління естетики та зовнішньої реклами є  регулювання діяльності суб’єктів господарювання у галузі монтажу (встановлення), експлуатації (розміщення) та демонтажу об’єктів зовнішньої реклами по місту Херсону, відповідно до чинного законодавства України про рекламу.

Зверніть увагу на останні слова: «Відповідно до чинного законодавства України про рекламу»!

Що ж відбувається насправді. Ми отримуємо інформацію про те, що інспектори управління реклами, а саме Третьяков Роман, розробили схему отримання незаконних винагород від суб’єктів рекламного бізнесу в Херсоні за оформлення дозвільних документів на розміщення рекламних носіїв та вивісок. Документи повинні оформлюватися безкоштовно та видаватися в установлені законом терміни. Однак, щоб так відбулося, необхідно заплатити у кишеню посадовцям управління. Лише тоді процес розгляду заявок на отримання дозволів, починає рухатись. Якщо ж не платити, то процес може тривати не визначений термін. При цьому з’являються різного роду надумані відмовки. І в результаті суб’єкт господарювання отримує відмову в отриманні дозвільних документів.

Для тих, хто не хоче домовлятися, створюються інші проблеми. Третьяков Роман організовує надумані перевірки та складає адміністративні сфальсифіковані протоколи по надуманим фактам. В результаті чого, підприємці, замість того щоб займатися своєю діяльність, заробляти кошти, сплачувати податки, вимушені витрачати свій час на походи на засідання адміністративних комісій, сплати коштів юристам та інші не властиві функції.

На даний момент редакція збирає звернення від громадян та підприємців, які постраждали від вимагання інспектора Третьякова Романа та даного чиновницького  угрупування, для подальшої передачі фактів до правоохоронних органів. Сподіваємось, що такі кричущі факти не залишаться поза увагою правоохоронних органів.

Далі буде……

khersondaily.com