Херсонку з численними переломами тазових кісток залишили на лавочці біля лікарні

3 года назад 0

З сезонних заробітків привезли калікою 51-річну жительку Херсона. Відправившись на Миколаївщину попрацювати в полі, вона потрапила під тракторний причіп, і отримала важку травму.
Однак інші працівники чомусь не викликали для неї «швидку допомогу» на місце нещасного випадку, а повезли її не в найближчий стаціонар, а в Херсон, на звичайній маршрутці.
Жінку вивантажили прямо біля входу в клінічну лікарню імені Тропіних, поруч зі сквериком, залишивши при ній одного супроводжуючого, і поїхали. Лише тоді цей супроводжуючий подзвонив на 103. «Швидка допомога» довезла її до міського травмпункту. Але це лише початок історії.
— Рентген показав, що у жінки — множинні переломи тазових кісток. Була потрібна госпіталізація, проте херсонське травматологічне відділення перепрофільовано під прийом інфікованих коронавірусом. Тому пацієнтку довелося на тій же «швидкій» везти в обласну клінічну лікарню, — розповів заступник медичного директора «Тропінки» Євген Миронов.
Характер травм такий, що на ліжку їй доведеться провести щонайменше місяць. І це в кращому випадку: в гіршому її чекає інвалідність.
Причому невідомо, чи отримає нещасна хоч якусь компенсацію від наймача за травму на робочому місці — адже ніяких трудових договорів вона не підписувала.
Сергій ЯНОВСЬКИЙ За матеріалами сайту kherson.net.ua