Херсонські поліцейські взяли участь у тренінгу з підвищення стресостійкості

3 месяца назад 0

Представники Консультативної місії Європейського Союзу та громадського руху «Віра, Надія, Любов» провели для працівників поліції Херсонщини тренінг «Перемога над стресом».

Про це інформує пресслужба поліції Херсонської області.

Через непрості умови роботи поліцейські стикаються з численними викликами, що неминуче призводить до накопичення стресу. Тож тренери розповіли учасникам про ознаки та стадії стресу, методи зняття психологічної напруги. На практиці усі відпрацьовували методи регуляції свого психоемоційного стану та подолання емоційного виснаження, виконували дихальні та творчі вправи, вчилися розпізнавати ознаки професійного вигорання. Дізналися, як самостійно справлятися з психічною напругою, аби у подальшому допомогти собі та колегам.

За словами організаторів, основна мета проведення такого заняття – навчити поліцейських долати стресові наслідки пережитих подій, пов’язаних із війною, запобігти розвитку у працівників посттравматичного стресового синдрому.

Тренінг став не лише джерелом корисної інформації, але й майданчиком для щирого спілкування та обміну досвідом між учасниками і тренерами. Набуті знання та навички допоможуть поліцейським Херсонщини ефективно долати стрес, зберігати психологічне здоров'я та успішно виконувати свої службові обов'язки.