Кінець травня служба 101 присвятила пожежно-прикладному спорту (фото)

7 лет назад 0

30 травня на спортивно-тренувальному полігоні 17-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Нова Каховка відбулись змагання з пожежно-прикладного спорту, в яких взяли участь команди рятувальників із 21 підрозділа обласної служби ДСНС. нагадаємо, раніше такі зма гання відбувалися у Херсоні на полігоні Нафтозаводу.

З вітальним словом до учасників звернувся заступник начальника Головного управління ДСНС області Юрій Гатілов, який побажав усім доброго настрою, спортивно-професійного завзяття  та відмінних результатів у виконанні досить непростих вправ. І змагання стартували.

Рятувальники демонстрували свої вміння та навики в ході двох спеціальних етапів, а саме: долаючи 100-метрову смугу з перешкодами; піднімаючись по штурмовій драбині на 3-тій поверх навчальної вежі.

На всіх етапах кращий результат в індивідуальному заліку показав начальник караулу 21-ї Державної пожежно-рятувальної частини по охороні Олешківського району Олександр Біловицький. 

Також досить високі результати показали Євген Чистяков,  Ігор Артеха з Херсона. У загальнокомандному заліку перемогу здобули рятувальники 21-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Олешки. Друге місце виборола команда новокаховчан, третє посіли рятувальники по охороні Корабельного району м. Херсон.

 

«Такі змагання проводяться з метою підвищення готовності пожежно-рятувальних підрозділів області до дій за призначенням, популяризації пожежно-прикладного спорту серед особового складу пожежно-рятувальних частин та населення області», — зазначив при підведенні пісумків змагань Юрій Гатілов.

ГУ ДСНС України у Херсонській області