Київстар не боїться втратити клієнтів: які послуги вдвічі подорожчають з 1 жовтня

7 месяцев назад 0

Мобільний оператор вирішив одночасно підняти вартість кількох послуг, аргументуючи рішення економічними і ринковими умовами

Київстар збільшить вартість деяких послуг з 1 жовтня

Київстар попередив абонентів про зміни вартості деяких послуг. Тепер клієнтам буде дорожче замовити ексклюзивний красивий номер або налаштувати розсилку Viber-повідомлень на власну базу користувачів.

Про це  на офіційному сайті оператора.

Українці мають змогу підключити замість звичайного мобільного номера ексклюзивний, тобто визначити на власний розсуд  комбінацію цифр . Як зауважила компанія, маючи унікальний номер телефону, можна підкреслити статус, ефективно рекламувати товари і послуги, плюс це додає зручності роботи у сфері комунікацій.

На вибір абонентів такі  варіанти послуги :

  • схожий номер (подібний до іншого);
  • улюблене число (комбінація з числом, яке подобається замовнику);
  • гарний "хвіст" (чотири останні цифри обирає клієнт);
  • особлива дата (номер містить цифри певної дати);
  • розташування всіх цифр на розсуд абонента.

Київстар збільшить ціни на Прості та Срібні номери з 1 жовтня. Наразі вони коштують  300 грн і 400 грн  відповідно, а вже наступного тижня будуть обходитися в  600 грн та 800 грн . Ще існують більш дорожчі комбінації за 2 000 грн і 3 000 грн – Золоті та Платинові відповідно. А вартість найбільш унікальних починається від 15 000 грн.

Та це не всі зміни щодо тарифів у компанії. З 1 жовтня бізнес-клієнти будуть більше платити за  розсилку Viber-повідомлень . Це послуга для підприємців, які за допомогою SMS рекламують свої товари чи послуги.

"Упродовж 12 місяців не змінювалася вартість деяких послуг, у той час як інфляція за минулий рік сягнула 26,6 %. З огляду на економічні та ринкові умови, а також розширення можливостей сервісів, компанія переглянула вартість деяких тарифних пропозицій для бізнес-клієнтів", – зазначили в Київстарі.

Конкретних цін немає, оскільки для Viber-розсилки це  рахується індивідуально і залежить від кількості повідомлень. Щоб дізнатися більше, потрібно звернутися до персонального менеджера за номером 0800300000.

Тариф Київстар ТВ для українців Раніше , що Київстар пропонує різні тематичні пакети для перегляду телебачення, а саме "Легкий", "Базовий", "Сімейний", та "Преміум HD". Найдешевший коштує  120 грн на місяць і дає доступ до  263 каналів , а також бібліотеки фільмів і серіалів.

Пакет "Сімейний" перші три місяці також буде обходитися замовникам у  120 грн , після чого вартість підвищиться до 150 грн на місяць. За такі гроші українці матимуть  349 телеканалів і велику відеобібліотеку.

Тариф "Преміум HD" доступний за акційною ціною  150 грн на місяць. Після трьох місяців використання доведеться платити 200 грн. Стільки коштують  380 каналів і традиційна бібліотека фільмів/серіалів.