Литовські і латвійські благодійники передали херсонським громадам допомогу

9 месяцев назад 0

За сприяння муніципалітету Йонава (Литва) Тягинська територіальна громада отримала пасажирський мікроавтобус FORD TRANSIT для пасажирських перевезень та доставки гуманітарної допомоги до сіл громади.

Про це у Телеграм повідомив керівник Бериславської РДА Володимир Літвінов.

Завдяки благодійним фондам "Корона князів Острозьких" та "ТЕV" автівка прибула заповнена гуманітарним вантажем. А саме: портативними станціями очищення води для забезпечення населених пунктів чистою питною водою, матрацами, ліжками, сушильними машинами, телевізором, дитячими підгузками, медикаментами, взуттям, шкарпетками, жіночим одягом.


Також керівник Херсонської МВА Роман Мрочко повідомив у Телеграм, що сучасне обладнання для очищення питної води отримав Херсонський водоканал від латвійської компанії «TEV». Водоочисна установка використовуватиметься у районах міста, де наразі конче необхідне доочищення питної води.

У комплект станції входить резервуар для зберігання води, дизель-генератор для забезпечення автономної роботи станції у разі знеструмлення, реагенти, фільтри та спеціальне обладнання для оцінки якості очищення води.