На Херсонщині до Дня захисників і захисниць України поліцейські приготували для діток цікаві майстер-класи та челенджі

7 месяцев назад 0

У населених пунктах, де дозволяла безпекова ситуація, до Дня захисників і захисниць України працівники ювенальної превенції спільно з колегами із сектору організації діяльності ізоляторів тимчасового тримання та військовими провели низку заходів для дітей.

Повідомили у пресслужбі поліції Херсонщини.

Були цікаві зустрічі з військовослужбовцями ЗСУ та бійцями роти поліції особливого призначення. Діти ділилися спогадами про перші дні повномасштабного вторгнення росіян, поліцейські та військовослужбовці розповідали, як змінилася їх служба від часу повномасштабної війни, які завдання вони виконували у мирному житті та нині, з якими ризиками їм доводиться зустрічатися під час виконання службових завдань.

Також діти виготовляли обереги захисникам та захисницям, писали зворушливі листи та готували малюнки з побажаннями перемоги, які поліцейські передадуть військовим на передову. А юні жителі Новорайська провели челендж «Вдар кулачком та отримай подарунок». Діти так віталися з людьми у військовій формі, дарували їм солодощі, малюнки, янголят-охоронців та дякували за захист рідної землі.