На Херсонщині хочуть легалізувати марихуану

4 года назад 0

Принаймні, окремі жителі Херсонщини пропонують провести референдум щодо легалізації марихуани.
Наприклад, дехто Чернов Олександр Олександрович в останній день літа 2020 року зареєстрував петицію до Президента України щодо легалізації марихуани.
На думку чоловіка, від цього буде суцільна на користь: тіньовий ринок «вийде на світло», до нас потягнуться туристи та й в медицині використання знайдеться.
«Давайте згадаємо випадок, коли людина під дією марихуани зґвалтувала іншу людину, вчинила вбивство, побила своїх рідних, відібрала пенсію у своєї бабусі на покупку чергової дози?
Таких випадків немає і не буде, людина під дією ТГК розслаблена, весела і не хоче завдавати шкоди іншим людям, це призводить до спілкування, спільного прослуховування тощо», — аргументує свою ініціативу пан Олександр.
Задля легалізації використання канабісу пропонується просто взяти європейські закони та перекласти їх українською. І ще провести опитування в областях країни (в тому числі і на Херсонщині), аби дізнатись думку людей щодо цього. Там, де люди виявляться «більш готовими» до такого – провести відповідні референдуми.
Олена ПІМЕНОВА
Станом на 16 годину 31 серпня петиція зібрала 16 голосів із 25 тисяч необхідних. До кінця збору підписів лишилось ще 92 дні.