На Херсонщині невідомі обікрали приватного підприємця

5 лет назад 0

Упродовж минулої доби до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшли 591 заява і повідомлення, серед яких 105 заяв з ознаками кримінального правопорушення.

Зареєстровані 3 ДТП з постраждалими, внаслідок яких 3 людини отримали травми. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції та Управління патрульної поліції склали 98 адміністративних протоколів, з них 22 — за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

В чергову частину Каховського відділу поліції Херсонщини зателефонував 65-річний мешканець району. Чоловік розповів, що знайомі взяли його кредитну картку та оформили кредит на  32000 гривень. За даним фактом проводиться перевірка.

В чергову частину Олешківського відділення поліції звернувся 46-річний житель району. Чоловік розповів, що замовив конвектор «Huawei» на одному з Інтернет-сайтів. Він перерахував продавцеві гроші в сумі 49000 гривень, але товар й досі не отримав. За даним фактом проводиться перевірка.

В чергову частину Горностаївського відділення поліції  надійшло повідомлення від 48-річного місцевого жителя. Чоловік розповів, що з його приватного підприємства невідомі викрали верстати на суму 1500 Євро. За даним фактом проводиться перевірка.

Відділ комунікації поліції Херсонської області