На Херсонщині одинока бабуся знайшла велику родину

2 года назад 0

Завдяки старанням "Нашого краю" одинока бабуся знайшла велику родину: 82-річна Марія Гаврилівна К. відтепер має велику родину та проживає в КЗ Херсонської обласної ради "Каховський герітричний пансіонат".
Про це повідомили депутат фракції "Наш край" Скадовської міськради Ігор Булюк і голова Скадовської районної організації "Наш край", депутат міськради Людмила Козлова, завдяки яким одинока бабуся не залишилася сам на сам на старості літ.
"Марія Гаврилівна все життя працювала. Але так склалося життя, що в Скадовську не мала ні прописки, ні власного житла. Самотужки справитися із ситуацією їй не вдалося. Тому навіть чисто по-людськи ми не могли не втрутитися. Ми відстояли її права і тепер щиро радіємо за нашу підопічну" — поділилася Людмила Козлова.
Аби історія їхньої підопічної завершилася щасливо й вона знайшла прихисток в Каховському геріатричному пансіонаті депутати "Нашого краю" Ігорь Булюк та Людмила Козлова плідно співпрацювали з начальницею відділу соціального захисту населення Скадовської міської ради Кулюк Н.В., директоркою КЗ «Центр надання соціальних послуг» Скадовської міської ради Кожуковською О.О. та завідувачкою відділення соціальних послуг Дроженко Н.В. Ще одна добра справа зроблена спільно!
ХОО ПП НАШ КРАЙ