На Херсонщині пордорожчав міжміський проїзд

2 года назад 0

З 25 до 30 гривень подорожчала вартість проїзду в автобусах Каховка — Нова Каховка і Нова Каховка — Берислав. А з урахуванням послуг автостанцій вони коштують ще дорожче — 35 грн 40 коп.
— Ми були змушені підняти вартість проїзду в автобусах усіх внутрішньообласних маршрутів — не лише на новокаховському або бериславському напрямках, а й, приміром, до Херсона. Проїзд подорожчав на 20%, — пояснив директор Каховського АТП-16506 Володимир Литвиненко.
За його словами, поки не піднімалась вартість квитків в автобусах міжобласних сполучень і по місту Каховка: — На внутрішньоміських каховських маршрутах ми плануємо підвищення вартості проїзду з 7 до 8 грн з 12 лютого, якщо наше клопотання підтримає виконавчий комітет Каховської міськради.
Головна причина подорожчання — стрімке зростання цін на паливно-мастильні матеріали. Зараз нам кажуть, що дизпаливо і бензин може вирости в ціні до 38-40 грн/літр. Якщо це станеться, то нам доведеться знову переглядати розцінки на проїзд , — додав Володимир Литвиненко.
Олег БАТУРІН Новий день